Subota, 28/09 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
28/09Arsenal vs Lester SitiDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
27/09/2024 14:22
Engleska Premijer liga nam je do sada donela pregršt uzbuđenja, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Arsenala i Lestera. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 16 časova.
Arsenal

Fudbaleri Arsenala su odlučni u nameri da ove sezone konačno prekinu višegodišnju dominaciju Mančester sitija engleskim fudbalom, ali je neminovno da će to biti veoma težak zadatak.
Trenutno se puleni Mikela Artete nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Siti, a u prošlom kolu su upravo ova dva tima odmerila snage u velikom derbiju.
Taj susret je završen rezultatom 2:2, uz konstataciju da su Tobdžije primile pogodak u poslednjim trenucima meča.

Lester

Primarni cilj Lestera u povratničkoj misiji u elitnom rangu engleskog fudbala će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih.
Trenutno se Džejmi Vardi i drugari nalaze na petnaestoj poziciji, a ono što nije dobro je da nekadašnji šampion Engleske ni posle pet odigranih kola ne zna za trijumf.
Do sada je ova ekipa odigrala pet mečeva i tri puta remizirala uz dva poraza, a u prošlom kolu je Lester na svom terenu remizirao protiv Evertona, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Ne plaši se Lester mečeva protiv najkvalitetnijih engleskih klubova, što smo najbolje videli u duelu protiv Totenhema, i mišljenja smo da najmanje što Lisice mogu da urade na ovom gostovanju kod favorizovanog Arsenala, to je da postignu makar jedan pogodak, pa vam savetujemo da se fokusirate na igru GG koju kladionica Maxbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.