Nedelja, 29/09 - Fudbal, Španija, La Liga
29/09Real Betis vs Espanjol1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
27/09/2024 18:28
Špansko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Betisa i Espanjola. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Betis

Fudbaleri Betisa igraju promenljivo na startu sezone, u kojoj će primarni cilj biti plasman u Ligu Evrope, međutim, zaista je veliko pitanje koliko je to u ovom trenutku realno.
Do sada su Andalužani odigrali sedam mečeva u elitnom rangu španskog fudbala i ostvarili samo dva trijumfa, tri remija, ali i dva poraza što je trenutno dovoljno za jedanaesto mesto na tabeli uz devet osvojenih bodova.
U prošlom kolu su Zeleni remizirali u gostima kod Las Palmasa, a taj duel na Kanarskim ostrvima je završen rezultatom 1:1.

Espanjol

Na prvi pogled deluje da su Katalonci jedni od glavnih kandidata za selidbu u niži rang na kraju sezone, međutim, do sada je Espanjol odigrao nekoliko poprilično dobrih mečeva.
U ovom trenutku se tim iz Katalonije nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz sedam osvojenih bodova, i to pošto je do sada Espanjol ostvario dva trijumfa, doživeo čak četiri poraza i samo jednom remizirao.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa poražena na svom stadionu od Viljareala, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Ukoliko želi da dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja, Betis prosto mora da pobeđuje na ovakvim mečevima na domaćem terenu, a mišljenja smo da će se to i desiti, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu, za koju je kladionica King odredila koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.