Nedelja, 29/09 - Fudbal, Argentina, Primera
29/09River Plata vs Taljeres Kordoba1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
27/09/2024 18:50
Odavno argentinsko prvenstvo nije bilo ovako interesantno, a ovog puta smo za vas analizirali duel između River Plejta i Taljeresa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 23:15h.
River Plejt

Nakon katastrofalnog starta sezone, River Plejt u poslednje vreme igra sve bolje, a to se naravno poklopilo i sa povratkom Marsela Galjarda na klupu ovog tima, koji je inače i najtrofejniji trener u istoriji ovog kluba.
Trenutno se popularni Milioneri nalaze na šestom mestu na tabeli uz devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Velez, a u prošlom kolu je River Plejt slavio na gostovanju kod Boke Juniors, u najvećem derbiju Južne Amerike, a taj meč je završen rezultatom 0:1. Na sve to, River je obezbedio i plasman u polufinale Kopa Libertadores, pa puleni Marsela Galjarda u sjajnom raspoloženju dočekuju ovaj duel.

Taljeres

Nema se šta za sada zameriti fudbalerima Taljeresa za partije u ovogodišnjem izdanju elitnog ranga argentinskog fudbala.
Naime, ova simpatična ekipa se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Velez.
Do sada je ovaj tim odigrao petnaest mečeva u šampionatu i ostvario sedam trijumfa, šest remija i samo dva poraza.
Na poslednjih pet mečeva Taljeres je ostvario tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom stadionu protiv nimalo naivnog Rasinga, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Svakako da fudbalerima River Plejta neće biti nimalo lako nakon serije teških mečeva, ali je ipak tim koji sa klupe predvodi Marselo Galjardo favorit i na ovom susretu na svom stadionu, pa vam savetujemo da se fokusirate na jedinicu za koju je kladionica Superbet odredila koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.