Subota, 28/09 - Fudbal, Španija, La Liga
28/09Rayo Vallecano vs Leganes1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
28/09/2024 02:25
Rajo Valjekano će u okviru 8. kola La Lige dočekati ekipu Leganjesa. Utakmica je na programu od 16 časova i 15 minuta.s
Rajo

Tim iz Valjekasa je prošle sezone uspio da se izbori za opstanak u eliti, a ove godine proslavljaju stogodišnjicu svog kluba. U klub je stigao Hames Rodrigez kao veliko pojačanje, a seriju loših rezultata prekinuli su u poslednja 3 kola kada su ostvarili 2 remija i jedan trijumf. Bodove su prvo podijelili sa Atletikom (1:1), a potom i sa Đironom u poslednjem kolu (0:0). Ne treba od Raja očekivati borbu za sam vrh tabele, ali borba za opstanak ne bi trebala da se dovodi u pitanje ove sezone.

Leganjes

Leganjes je po povratku u elitu stekao status jednog od glavnih favorita za ekspresan povratak u Segundu. U uvodnih 7 kola ostvarili su 1 trijumf, 3 remija i 3 poraza, te se trenutno nalaze na 15. mjestu na tabeli sa 6 osvojenih bodova. Seriju od 3 uzastopna poraza prekinuli su u poslednjem kolu kada su upisali remi na gostovanju protiv Hetafea (1:1). Efikasnost je svakako jedan od najvećih problema ove ekipe, pošto su nakon 7 utakmica postigli samo 4 gola. 

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će Rajo uspijeti da slomi svog rivala i da će upisati nova veoma 3 bitna boda. Naš prijedlog je shodno tome jedinica po kvoti 1.90 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.