Nedelja, 29/09 - Fudbal, Španija, La Liga
29/09Atletik Bilbao vs Sevilja1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
28/09/2024 22:20
Atletik Bilbao će u okviru 8. kola La Lige dočekati ekipu Sevilje. Utakmica je na programu od 16 časova i 15 minuta.
Bilbao

Baskima će ovo biti čak treća utakmica u samo sedam dana i to je cijena koju svijesno plaćaju učešćem u Ligi Evrope. U prvom kolu ovog takmičenja su u četvrtak gostovali Romi na Olimpiku gdje su uspijeli da izbjegnu poraz i ostave zaiste solidan utisak. U Primeri su sjajno startovali i sigurno je da će biti konkurentni za poziciju broj 4 sve do kraja sezone. U nizu su u od 3 uzastopna trijumfa, od kojih je poslednjih bio protiv Selte rezultatom 3:1. Sa 13 osvojenih bodova nalaze se na 5. mjestu na tabeli sa svega bodom manje od četvrtoplasiranog Viljareala. 

Sevilja

Sevilja ni ove sezone ne odaje otisak ozbiljne i kvalitetne ekipe, iako je novi trener na kraju prošle sezone utegao tim sa Ramos Sančez Pichuana. Igraju veoma promjenljivo i nikako da uspostave neki kontinuitet dobrih igara. Sa 8 osvojenih bodova nalaze se na tek 13. mjestu na tabeli, a trijumf u poslednjem kolu nad Valjadolidom (2:1) trebao bi da im bude dodatni podstrek pred ovaj meč. Nešto pod hitno moraju da urade kako i sledeće sezone ne bi morali da maštaju o Evropi.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će domaćin trijumfovati na ovoj utakmici i shodno tome rpedlažemo jedinicu po kvoti 2.00 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.