Ponedeljak, 30/09 - Fudbal, Turska, Superliga
30/09Kajserispor vs Bešiktaš1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
29/09/2024 10:50
U ponedeljak je naravno nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kajserija i Bešiktaša. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Kajseri

Fudbaleri Kajserija se trenutno nalaze na sedamnaestom mestu na tabeli sa samo tri osvojena boda, pa kako sada stvari stoje, utisak je da je ovaj tim jedan od glavnih favorita za selidbu u niži rang.
Do sada je ova simpatična ekipa odigrala pet susreta i još uvek ne zna za trijumf, a u tom periodu je Kasjeri tri puta remizirao uz dva poraza.
Inače, u prošlom kolu je sedamnaestoplasirani tim na tabeli poražen u gostima kod Goztepea, kada je bilo 3:0.
Kada se radi o partijama na domaćem terenu, do sada je Kajseri odigrao dva meča na svom stadionu i jednom remizirao, a jednom doživeo poraz.

Bešiktaš

Imao je Bešiktaš početak sezone iz snova, pošto je nekadašnji šampion Turske u velikom finalu Superkupa deklasirao Galatasaraj, i to sa više nego ubedljivih 5:0.
Što se tiče ovogodišnje izdanja turskog šampionata, trenutno se Bešiktaš nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz trinaest osvojenih bodova. Do sada je ova ekipa ostvarila četiri trijumfa i jedan remi, a u prošlom kolu je tim iz Istanbula slavio na svom stadionu protiv Ejuspora, kada je bilo 2:1. Ipak, tokom nedelje je usledio težak poraz u gostima od Ajaksa, u sklopu Liga Evrope, a taj meč je završen rezultatom 4:0.

Naš predlog

Kajseri ima dosta problema na startu ove sezone, a na sve to je sigurno da će i Bešiktaš dati sve od sebe da se iskupi navijačima za katastrofu u Amsterdamu, pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet odredila koeficijent 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.