Ponedeljak, 30/09 - Fudbal, Francuska, Liga 2
30/09Gengan vs KaenDupla šansatip: X2
6 / 10 Ulog
29/09/2024 11:32
Francuska Liga 2 se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Gengana i Kaena. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Gengam

Fudbaleri Gengama igraju promenljivo u dosadašnjem toku šampionata, a na šest odigranih mečeva je ovaj tim ostvario tri trijumfa, jedan remi, ali i dva poraza.
U ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na jedanestom mestu na tabeli, ali ono što treba pomenuti je da bi se ova ekipa eventualnim trijumfom na ovom meču popela na sjajno četvrto mesto na tabeli.
Inače, u prošlom kolu je Gengan poražen u gostima kod Pariza, kada je bilo 2:0. Na domaćem terenu je Gengan do sada odigrao tri meča i ostvario jedan trijumf, jedan remi, ali i jedan poraz.

Kaen

Kaen ima velike ambicije u ovogodišnjem izdanju Lige 2, međutim, do sada se ovaj tim nije previše proslavio.
Naime, na šest odigranih mečeva ovaj tim je doživeo čak tri poraza, jednom je ova ekipa remizirala, ali i ostvarila dva trijumfa, i to oba u poslednja dva kola.
Sve to je trenutno dovoljno za trinaesto mesto na tabeli sa sedam osvojenih bodova. Inače, u prošlom kolu je Kaen na svom stadionu savladao Amijen, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Fudbaleri Kaena igraju dosta dobro u poslednje vreme, i smatramo da ovaj tim neće doživeti poraz kod Gengana, pa vam toplo preporučujemo da se oprobate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Superbet odredila koeficijent 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.