Četvrtak, 03/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
03/10Karabah vs Malme1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
02/10/2024 12:21
Liga Evrope se nastavlja u četvrtak, kada je na programu pregršt veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Karabaga i Malmea. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Karabag

Fudbaleri Karabaga su standardni u evropskim takmičenjima u poslednjih nekoliko sezona, a prošle sezone je malo falilo da ovaj klub u nokaut fazi eliminiše Bajer Leverkuzen, međutim, Farmaceuti su kao i mnogo puta do sada napravili nestvaran preokret u finišu meča.
U prvom kolu ovogodišnjeg izdanja drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja predstavnik Azerbejdžana je poražen u gostima kod Totenhema, kada je bilo 3:0, iako su Pevci od samog starta meča ostali bez isključenog Dragušina.

Malme

Što se tiče Malmea, ovaj tim želi da dođe do plasmana u narednu rundu, što će naravno biti veoma težak zadatak.
U prvom kolu je predstavnik Švedske poražen na svom stadionu od Rendžersa, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
Inače, što se tiče aktuelnog izdanja švedskog šampionata, trenutno se ovaj tim nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak deset bodova u odnosu na drugoplasirani Jurgorden, što znači da je Malme na pravom putu da dođe do novog naslova prvaka Švedske.

Naš predlog

Utisak je da Karabag ima daleko više iskustva u evropskim takmičenjima u poslednje vreme, što će po našem mišljenju biti presudno na ovom duelu, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.