Četvrtak, 03/10 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
03/10Legia Warszawa vs Real BetisDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
02/10/2024 12:27
U četvrtak su na programu premijerni mečevi Lige konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Legije i Betisa. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Legija

Fudbaleri Legije igraju jako loše u poslednje vreme, a ova ekipa je na tri poslednja meča u poljskom šampionatu bez trijumfa, i u tom periodu je tim iz Varšave doživeo dva poraza i jedan remi.
U prošlom kolu je Legija samo remizirala na svom terenu protiv Gornjika, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Inače, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi tek na sedmom mestu na tabeli, i ako se po jutru dan poznaje, tim iz Varšave ni ovog puta neće biti konkurentan kada je u pitanju borba za naslov prvaka Poljske.

Betis

Što se tiče Betisa, kako sada stvari stoje, Zeleni su jedni od glavnih favorita za samu završnicu trećeg po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.
Nimalo lak zadatak će španski predstavnik imati u prvom meču pošto putuje na vruće gostovanje kod Legije.
Kada se radi o trenutnoj situaciji u španskom šampionatu, Andalužani su stacionirani na osmom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je Betis uz dosta muke na svom stadionu savladao Espanjol sa 1:0.

Naš predlog

Imaće sigurno Legija šta da poruči favorizovanom Betisu na ovom susretu u Varšavi, pa se stiče utisak da je najrealnije da se oprobate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet odredila koeficijente 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.