Petak, 04/10 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
04/10Paderborn vs Jan Regenzburg1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
03/10/2024 01:45
Nemačka Cvajta odavno nije bila ovako interesantna, a od petka su na programu mečevi novog kola. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Paderborna i Regensburga, koji je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Paderborn

Fudbaleri Paderborna igraju generalno dosta dobro na startu novog izdanja nemačke Cvajte, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Dizeldorf.
Naravno, primarni cilj će i ovog puta biti plasman u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, međutim, to neće biti nimalo lak zadatak.
Inače, u prošlom kolu je Paderborn uspeo da remizira na jednom od najtežih gostovanja u Cvajti, kod Hamburga, a taj susret je završen rezultatom 2:2.

Regensburg

Što se tiče Regensburga, bez ikakve sumnje se radi o timu koji je do sada ubedljivo najmanje pokazao od svih ekipa u dosadašnjem toku šampionata.
Naime, trenutno se ovaj tim nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda, i to pošto su fudbaleri Regensburga na sedam odigranih mečeva ostvarili samo jedan trijumf, jedan remi i čak pet poraza.
Inače, u prošlom kolu je "fenjeraš" remizirao na svom stadionu protiv Kajzerslauterna, kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Sve osim pobede domaćina bi bilo zaista veliko iznenađenje, pa vam bez mnogo razmišljanja savetujemo da ovde odigrate jedinicu za koju je kladionica King odredila koeficijent 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.