Petak, 04/10 - Fudbal, Španija, Segunda
04/10Huesca vs CádizDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
03/10/2024 01:54
Španska Segunda se polako ali sigurno zahuktava, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Ueske i Kadiza. Početak susreta između ova dva tima koja su ne tako davno igrala u La Ligi je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Ueska

Fudbaleri Ueske igraju veoma promenljivo u dosadašnjem toku šampionata, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Levante.
Naravno, i ovog puta će primarni cilj biti plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala, što će biti veoma težak zadatak.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario dva trijumfa uz tri poraza, a u prošlom kolu je Ueska poražena na gostovanju kod Mirandesa, kada je bilo 1:0.

Kadiz

Što se tiče Kadiza, poput Ueske, i ovaj tim za primarni cilj ima povratak u elitni rang španskog fudbala, a videćemo na kraju da li će ovaj tim uspeti da se izbori za jednu od prve dve pozicije na tabeli.
Inače, trenutno je ovaj tim stacioniran na petnaestom mestu na tabeli, ruku na srce uz samo tri boda manjka u odnosu na petoplasiranu Uesku, kod koje ovaj tim gostuje u ovom kolu.
U prošlom kolu je Kadiz poražen na svom stadionu od Eldensea (1:2).

Naš predlog

Ueska ne blista u poslednje vreme, a na sve to im stiže druga najbolja gostujuća ekipa u Segundi, i mišljenja smo zaista da domaćin neće pobediti na ovom duelu, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Primobet pripremila kvotu 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.