Petak, 04/10 - Fudbal, Hrvatska, HNL
04/10Istra 1961 vs Osijek1X2tip: 2
6 / 10 Ulog
03/10/2024 16:00
Istra će u okviru 9. kola HNL-a dočekati ekipu Osijeka. Utakmica je na programu od 18 časova.
Istra

Ekipa Istre godinama unazad vodi bitku do poslednjeg kola u borbi za opstanak, a to bi vrlo lako moglo da se dogodi i ove godine. Nakon 8 odigranih kola ostvarili su 2 trijumfa, 2 remija i 4 poraza, pa se sa 8 osvojenih bodova nalaze na 8. mjestu na tabeli. Seriju od 2 vezana poraza prekinuli su u poslednjem kolu, kada su remizirali protiv Šibenika u meču bez golova. Sa 14 primljenih golova imaju drugu najgoru odbranu u čitavoj ligi.

Osijek

Ekipa sa samog istoka Hrvatske se put dugog gostovanja uputila u sjajnoj formi. Nisu na najbolji način otvorili sezonu ali su se uzdigli i nanizali 3 pobjede. Redom su padali Slaven, Lokomotiva i Varaždin, pa su trenutno sa 10 osvojenih bodova na samoj sredini tabele. Prethodne sezone su oba puta poraženi od Istre i sigurno je da su motivisani da taj negativan niz prekinu na ovom meču. Na četiri poslednja gostovanja protiv ovog kluba nisu trijumfovali.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će gosti trijumfovati na ovoj utakmici i shodno tome predlažemo dvojku po kvoti 2.10 u King kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.