Subota, 05/10 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
05/10Šalke 04 vs Herta BSCDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
04/10/2024 02:55
Na prvi pogled vidimo da ovim timovima nije mesto u Cvajti, ali šta je tu. Ovo kolo drugog po kvalitetu ranga nemačkog fudbala nam donosi nekoliko sjajnih mečeva, a jedan od njih se igra u Gelzenkirhenu, gde će Šalke ugostiti Hertu. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Šalke

Sigurno je da smo svi očekivali dosta više od Šalkea u dosadašnjem toku sezone, a trenutno se ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz samo sedam osvojenih bodova, što je zaista premalo za tim koji je pre početka prvenstva za primarni cilj imao plasman na jednu od prve dve pozicije.
Do sada je tim iz Gelzenkirhena odigrao sedam mečeva i ostvario samo dva trijumfa, jedan remi i četiri poraza. U prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Minstera, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Herta

I Herta poput Šalkea ima najviše moguće ciljeve ove sezone, uz konstataciju da tim iz Berlina igra dosta bolje od svog protivnika na večerašnjem susretu.
Naime, trenutno je Herta stacionirana na sedmom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na trećeplasirani Karlsrue, što naravno nije nenadoknadiva bodovna prednost.
Do sada je tim iz Berlina odigrao sedam mečeva i ostvario tri trijumfa, doživeo isto toliko poraza i jednom remizirao. Inače, u prošlom kolu je Herta poražena na svom stadionu od Elvesberga kada je bilo 1:4.

Naš predlog

Šalke za sada ne igra dobro na svom terenu, a na sve to mu ovog puta dolazi druga najbolja gostujuća ekipa u Cvajti. I bez toga smo mišljenja da Herta neće doživeti poraz u Gelzenkirhenu, pa vam savetujemo da okušate sreću sa duplom šansom x2 za koju je kladionica Superbet odredila sjajnu kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.