Nedelja, 06/10 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
06/10Štutgart vs Hofenhajm1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
05/10/2024 15:54
Štutgart će u okviru 6. kola Bundeslige dočekati ekipu Hofenhajma. Utakmica je na programu u nedelju od 17 časova i 30 minuta.
Štutgart

Ekipa sa Mercedes Benz Arene i pored par promjena u odnosu na prethodnu veoma uspiješnu sezonu izgleda ubjedljivo. Napad je njihovoj najjače oružije i čini se da protiv njih nijedna odbrana ne pomaže. Svima su do sada postigli makar jedan gol u Bundesligi (Borusiji 5, Gladbahu i Majncu po 3), a u Ligi šampiona su takođe efikasni. U prvom kolu elitnog takmičenja poraženi su od Real Madrida sa 3:1, dok su u prethodnom kolu na domaćem terenu remizirali protiv Sparte iz Praga (1:1). U poslednjem kolu nacionalnog šampionata remizirali su protiv Volfsburga (2:2).

Hofenhajm

 Hofenhajm je sa druge strane u veoma lošoj formi i po onome što su do sada pokazali ne piše im se dobro. Nanizali su 4 poraza, a na tim mečevima su primili veliki broj golova. U poslednjem kolu su na nevjerovatan način poraženi od Verderar rezultatom 3:4. Sa 15 primljenih golova imaju drugu najgoru odbranu u ligi, dok je Štutgart drugi najbolji napad u ligi. Vrijeme će pokazati da li je ova ekipa dorasla za nešto više u ovoj sezoni, po nama ne.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će domaćin trijumfovati i rpedlažemo jedinicu po kvoti 1.90 u King kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.