Ponedeljak, 07/10 - Fudbal, Rusija, Football National League
07/10Sokol Saratov vs Rotor Volgograd1X2tip: X
7 / 10 Ulog
06/10/2024 11:01
Dve ekipe iz donjeg dela tabele sastaju se u 13. kolu ruske druge lige. Meč u Saratovu igra se u ponedeljak u 18.45.
Sokol Saratov

Ekipa Sokola je imala dosta problema prošle sezone oko opstanka u ligi. Na kraju su završili tek na 14. mestu sa samo 4 boda više od prvog tima ispod crte. Početak nove sezone bio je mnogo bolji, u prvih pet kola nisu poraženi nijednom a i sada, posle 12 odigranih utamica, imaju samo tri neuspeha. Boljeg plamsana košao ih je veliki broj nerešenih utakmica. Čak 6 remija imaju do sada što znači da su igrali nerešeno na svakom drugom meču. na svom terenu tim iz Saratova ima samo jedan poraz i to od UFE, ali je i bez pobede na četiri poslednja meča.

Rotor Volgograd

Gosti su se u drugoj ligi našli posle baraža u kome su izbacili tim Sibira iz Novosibirska. Sezonu u trećoj ligi završili su tek an 5. mestu ali su na kraju naprdovali u viši rang. Cilj im je opstanak u ovoj konkurenciji, sudeći po počeku sezone neće imati previše brige oko njegovog ispunjenja. Trenutno je ekipa iz Volgograda na 13. mestu sa 15 bodova. Samo su tri puta poraženi do sada, ali može da ih brine niz od šest uzastopnih utakmica bezz pobede u prvenstvu. I oni, kao i njihov rival Sokol, imaju mnogo remija, takoše šest, i u tome leži razlog njihovog nešto sslabijeg položaja na tabeli drugge lige.

Predlog

Mada je Rotor novajlija u ovom društvu sasvim su se dobro snašli. Zanimljivo je da Sokol i Rotor imaju identičan učinak posle 12 kola, po tri pobede i poraza uz čak 6 nerešenih rezultata. Ova dva tima nisu se sastala čak 22 godine jer su poslednji put igrali međusobno još 2002. godine u vreme kada su obe ekipe bile premijerligaši. Šta drugo predložiti kada se sastaju dva tima koja uglavnom remiziraju nego nerešen rezultata. Za x se u kladionici SuperBet dobija kvota 2.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.