Ponedeljak, 07/10 - Fudbal, Srbija, Prva Liga
07/10Semendrija 1924 vs InđijaDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
06/10/2024 11:15
U poslednjoj utakmici 10. kola Prve lige Srbije sastaju se domaće Smederevo i Inđija. Meč se igra u ponedeljak od 18 časova.
Smederevo

Smederevci su slabije započeli sezonu od očekivanja i daleko su od vrha tabele. Prošle sezone je ovaj tim bio jako blizu plasmana u baraž za ulazak u elitni fudbalski rang u Srbiji. Završili su na petommestu a u baraž su išli fudbaleri Tekstilca iz Odžaka kao četvrtoplasirani, a na kraju su Odžačani završili i u Super ligi jer su bili uspešniji u dvomeču od Javora. Smederevci imaju novi pokušaj ali su u prvih 9 kola pobedili samo tri puta. Na taj način nisu trenutno ni u gornjoj polovini tabele a kamoli nešto više od toga. U prošlom kolu su poraženi u Ivanjici od Javora sa 2:0.

Inđija

I ambicije gostiju su mnogo veće nego što pokazuje tabele. Inđijci su na samom dnu tabele, imaju sa 8 bodova do sada, samo jedan više od poslednjeplasiranog triligna koji čine Zemun, Terajal i Sloven iz Rume. Inđija je bila treća prošle sezone i igrala baraž za povratak u Super ligu. Nisu bili uspešni jer je Železničar uspeo da dobije dvomeč i ostane u eliti. To je bilo drugi puta uzastopno da ova ekipa ne uspeva da preko baraža uđe u Super ligu jer su godinu ranije imali šansu protiv niškog Radničkog. I pored pšobede od 3:1 u prvom meču izgubili su na Čairu i ostali bez plasmana. U tri prethodna kola uzeli su samo jedan bod a poslednje tri utakmice u Inđiji su izgubili.

Predlog

Inšija igra mnogo bolje kada gostuje, a na svom terenu su na 4 utakmice uzeli samo jedan bod. Na strani su, na poslednja tri gostovanja, uzeli 7 bodova i verujemo da neće izgubiti ni u Smederevevu. Naš predlog je dupla šansa na goste sa kvotom 1.90 u kladionici SuperBet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.