Sreda, 16/10 - Fudbal, Urugvaj, Primera Division
16/10Racing vs Rampla JuniorsUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
14/10/2024 18:07
U okvoru 8. kola urugvajske Klausure sastaju se još dve ekipe iz prestonice ove zemlje. Meč je na programu u sredu od 17 časova po srednjeevropskom vremenu.
Rasing Montevideo

Rasing je posle 7 odigranih kola u urugvajskoj Klausuri na visokom 8. mestu. Imaju samo jedan poraz do sada a nisu bolje plasirani zbog činejn ice da su čak četiri puta igrali nerešeno. Tako je bilo u tri prethodne utakmice, prvo su dva puta igrali bez golova, protiv slavnog penjarola i Sero Larga, da bi u prethodnom kolu protiv Miramara u gostima odigrali 2:2. Bio je drugi meč u ovom delu sezone koji su završili identičnim rezultatom jer su na premijeri 2:2 odigrali protiv River Plejta. Na te dve utakmice dali su 4 i isto toliko golova primili, dok na ostalih pet imaju ukupnu gol razliku 2:1.

Rampla Juniors

Gosti su sakupili bod više od Rasinga, ali je i njihova efikasnost zabrunjavajuća. Po sedam datih i primjlenih golova daje prosek od 1-1 na svakoj utakmici. Rampla Juniorsi su na tri poslednja meča dali samo jedan gol, posle 0:0 sa Miramarom, izgubili su minimalnim rezultatom na gostovanju kod Feniksa, a onda su pre četiri dana protiv Sero CA odigrali 1:1. Rampla Junors je Aperturu završila tek na 12. mestu sa 15 bodova, a ovaj tim ima i jednu titulu šampiona, doduše osvojenu baš odavno, pre 98 godina, daleke 1927. godine, pre onog prvog Svetskog prvenstva odigranog na tlu Urugvaja.

Predlog

Rasing je bio uspešniji od Rample Junirosa u Aperturu. Oni su završili na 7. mestu, osvojivši 4 boda više od dvanaestoplasirane Rample. U obom momentu je situacija drugačija, Rampla je sakuplia 11 a Rasing 10 bodova posle 7 kola. Vodeći Nacional im je nedostižan jer već ima 17, i ima veliku šansu da sa vrha smeni Penjarol koji je osvojio Aperturu. Neće biti mnogo golova u duelu ova dva tima, za 0-2 gola kvota je 1.69 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.