Sreda, 16/10 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
16/10Brazil vs PeruDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
14/10/2024 20:44
Noć između utorka i srede nam donosi nove mečeve u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Brazila i Perua. Početak susreta između ove dve selekcije je zakazan za 02:45h.
Brazil

Brazil poslednjih nekoliko godina ima dosta problema, ali se barem za sada plasman na Svetsko prvenstvo nije previše dovodio u pitanje.
To naravno ne bi trebalo da bude slučaj ni ovog puta, pošto se trenutno Vinisijus i drugari nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz čak šest bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Argentinu, što je pokazatelj da Karioke baš i ne blistaju u dosadašnjem toku kvalifikacija.
U prošlom kolu je ova selekcija golom u finišu susreta slavila na gostovanju kod Čilea, a taj meč je završen rezultatom 1:2.

Peru

Naravno da će za Peru primarni cilj biti plasman na Mundijal, a trenutno se ova selekcija nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova, pa su barem za sada jako male šanse da se tako nešto desi.
Na poslednjih pet mečeva u kvalifikacijama Peruanci su ostvarili samo jedan trijumf, uz dva remija i isto toliko poraza.
Upravo u prošlom kolu je Peru slavio na svom stadionu protiv Urugvaja, a taj duel je završen sa minimalnom pobedom domaćina.

Naš predlog

Odbrana Brazila nam je do sada pokazala baš dosta slabosti i vrlo lako se može dogoditi da odbrana i ovog puta kapitulira, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa igrom GG koju kladionica Maxbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.