Četvrtak, 17/10 - Fudbal, Čile, Primera Divison
17/10Unión La Calera vs Colo Colo1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
15/10/2024 19:39
Čileansko prvenstvo polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između La Kalere i Kolo Kola. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Union La Kalera

Fudbaleri Union La Kalere se trenutno nalaze na trinaestom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje utisak je da će se ova ekipa do kraja šampionata grčevito boriti za opstanak, pošto trenutno ovaj tim ima samo tri boda viška od Kobreloe, koja se nalazi na poziciji koja znači selidbu u niži rang.
Na poslednjih pet mečeva ova simpatična ekipa je ostvarila čak tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz, a u prošlom kolu je La Kalera ostvarila veoma važan trijumf i to na nimalo prijatnom gostovanju kod Evertona kada je bilo 0:1.

Kolo Kolo

Kolo Kolo je na dobrom putu da dođe do novog naslova prvaka Čilea, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na Univerzitat de Čile, koji ruku na srce ima i meč viška, pa bi Kolo Kolo eventualnim trijumfom na gostovanju kod La Kalere, što se naravno i očekuje stigao do prve pozicije na tabeli i bio nadomak titule šampiona Čilea.
Inače, u prošlom kolu je čileanski velikan slavio na gostovanju kod Huačipata, kada je bilo 1:2.

Naš predlog

I jednoj i drugoj ekipi su bodovi i te kako potrebni, ali je ipak neosporni kvalitet na strani čileanskog velikana, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Primobet plaća sa kvotom 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.