Sreda, 16/10 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
16/10Zrinjski vs Radnik BijeljinaPoluvreme/Krajtip: 1/1
9 / 10 Ulog
15/10/2024 23:25
Zrinjski će u okviru zaostalog meča 3. kola Premijer lige dočekati ekipu Radnika iz Bijeljine. Utakmica je na programu od 18 časova.
Zrinjski

Nije uspio Zrinjski ove sezone da se plasira u Evropu ali su se vrlo brzo okrenuli nacionalnom šampionatu, sa ciljem da ponovo povrate trofej prvaka u svoje tribine. Neće imati nimalo lak posao u borbi sa Borcem koji ima kvalitetan roster. Nakon 7 odigranih kola ostvarili su 6 trijumfa i remi, te su uz Sarajevo jedina ekipa bez poraza u ligi. U poslednjem kolu su trijumfovali protiv Veleža u gradskom derbijue, rezultatom 0:1. Sa 17 postignutih golova su najefikasnija ekipa čitavoj ligi.

Radnik

Tim iz Bijeljine je posle par godina krize uspio da se oporavi i ponovo uđe u Premijer ligu, gdje im neće biti nimalo lako da izbore opstanak. Nakon 8 odigranih kola ostvarili su 3 trijumfa ,1 remi i 4 poraza, te se sa 10 osvojenih bodova nalaze na 8. mjestu na tabeli. U poslednjih 6 mečeva su ostvarili 4 poraza i samo jedan trijumf, a sada ponovo igraju na veoma teškom gostovanju.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će Zrinjski voditi na poluvremenu i da će na kraju meča trijumfovati, naš prijedlog je igra 1-1 po kvoti 1.40 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.