Petak, 18/10 - Fudbal, Srbija, Superliga
18/10Čukarički vs NapredakUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
16/10/2024 11:44
U petak se nastavlja srpska Super liga, a već prvog dana igraju se tri utakmice. Jedna od njih je na Banovom Brdu gde Čukarički od 18 časova dočekuje Napredak iz Kruševca.
Čukarički

Brđani su na pauzu otišli sa samo jednim osvojenim bodom u dva poslednja meča. Prvio su na svom terenu poraženi od TSC sa 2:1 a onda su sa kragujevačkim Radničkim igrali 1:1 u Gronjem Milanovcu. Tim rezultatima malo su pokvarili učinak iz prvog dela sezone i meč sa Kruševljanima čekaju na 4. mestu sa 18 bodova iz 11 utakmica. Glavni cilj Čukaričkog je povratak na evropsku scenu, na kojoj ih nema ove sezone zbog nešto slabijeg plasmana u prethodnoj. Međutim, s obzirom da se radi o privatnom klubu, jako je važno i ostvariti neki dobar transfer, a Brđani to uspevaju već duži niz godina. Tako je neposredno pred pauzu iz kluba otišao Brazilac Melo, za koga su dobili 2,5 miliona od Al Džazire iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Letosa je prodat i Miladinović, pa Čukarički može spokojno da nastavi sezonu.

Napredak

Dosta turbulentan start sezone imaju Čarapani. Imali su hendikep da ne mogu igrati na svom stadionu na početku prvenstva, a posle završetka travnate podloge na stadionu pod Bagadalom, odigrali su već dva meča kao domaćini. prvi su izgubili od Mladosti iz Lučana, a u prethodnom kolu su pobedili Novi Pazar i to golom u poslednjim sekundama meča, tada je Krstić pogodio posle kornera za 2:1 i prekinuo niz od četiri meča bez pobede za Napredak i sa samo jednim osvojenim bodom. Trener Goran stevanović bio je zadovoljan pobedom ali je očigledno da sve ne funkcioniše po planovima i Napredak je još uvek daleko od plasmana u plej-ofu, što je proklamovani cilj ovog kluba i u aktuelnom prvenstvu.

Predlog

Nikako da Napredak na Banovom Brdu uradi nešto Poraženi su 14 puta na poslednjih 16 gostovanja, a slavili su još daleke 2009. godine prethodni put. I sada je Čukarički favorit ali bi ovo mogao da bude efikasan meč sa najmanje tri gola. Za 3+ kvota je 1.65 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.