Petak, 18/10 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
18/10Darmštat 98 vs KelnDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
16/10/2024 14:34
Darmštadt će u okviru 9. kola Cvajte dočekati ekipu Kelna. Utakmica je na programu u petak od 18 časova i 30 minuta.
Darmštadt

Ekipa Darmštadta je nakon ispadanja iz Bundeslige upala u krizu i sada su u donjem dijelu Cvajte. Neće im biti lako da izbore opstanak ukoliko nastave sa ovakvim igrama. Nakon 8 odigranih kola imaju samo 1 trijumfa, 3 remija i čak 4 poraza, te sa 6 osvojenih bodova zauzimaju 16. mjestu na tabeli. U poslednje vrijeme igraju veoma promjenljivo, pa tako na poslednja 3 meča imaju i remi i poraz i trijumf. U poslednjem kolu su remizirali protiv Karlsruea 3:3, a na poslednja 4 meča uvijek su davali i postizali golove.

Keln

Popularni Jarčevi su jedan od glavnih favorita za ulazak u elitu, a prethodnih godina su vrlo često znali da ispadaju pa da se vraćaju u Bundesligu. Nakon 8 odigranih kola imaju 3 trijumfa, 3 remija i 2 poraza, te sa 12 osvojenih bodova nalaze se na 7. mjestu na tabeli. Nakon 3 meča bez trijumfa, u poslednjem kolu su slavili protiv Ulma sa 2:0. Sa čak 20 postignutih golova imaju najbolji napad u čitavoj ligi, a vrlo često su i primali golove.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će na meču biti postignuti golovi od strane obje ekipe, pa predlažemo igru GG po kvoti 1.51 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.