Petak, 18/10 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
18/10Lechia Gdańsk vs Legia WarszawaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
6 / 10 Ulog
16/10/2024 14:40
Lehija će u okviru 12. kola elitnog ranga Poljske dočekati ekipu Legije. Utakmica je na programu u petak od 20 časova i 30 minuta.
Lehija

Ekipa Lehije je prethodnih godina doživjela i proživjela mnogo toga. Od tima koji se godinama borio za titulu, do ekipe koja je ispala u drugu ligu. Uspijeli su da se uzdignu i da se vrate u elitu ali sada ponovo tavore u donjem dijelu tabele. Nakon 11 odigranih mečeva ostvarili su 2 trijumfa, 3 remija i 6 poraza, te se sa 9 osvojenih bodova nalaze na 16. mjestu na tabeli. U poslednja 3 meča su ostvarili 2 poraza i remi, a u poslednjem kolu su poraženi od Mijelcea sa 2:1.

Legija

Ekipa Legije je veoma nepredvidiva i svake sezone igraju toplo-hladno. Nakon 11 odigranih kola u novoj sezoni ostvarili su 4 trijumfa, 4 remija i 3 poraza, te se trenutno nalaze na 6. mjestu na tabeli sa 16 osvojenih bodova. U poslednje vrijeme igraju veoma slabo, pa tako na poslednja 4 meča ne znaju za trijumf. U poslednjem kolu remizirali su sa Jagijelonijom rezultatom 1:1. Na poslednjih 5 mečeva uvijek su primali golove.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe postići po gol, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.72 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.