Petak, 18/10 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
18/10Posušje vs Široki BrijegDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
6 / 10 Ulog
16/10/2024 17:48
Posušje će u okviru 10. kola Premijer lige BiH dočekati ekipu Širokog Brijega. Utakmica je na programu u petak od 18 časova.
Posušje

Ekipa Posušja je dobro otvorila novu sezonu ali kako prvenstvo otiče igraju sve lošije. Nakon 9 odigranih kola ostvarili su 4 trijumfa, 2 remija i 3 poraza, te se sa 14 osvojenih bodova trenutno nalaze na 5. mjestu na tabeli. Na poslednja 2 meča su upisali poraze, prvo od Borca (0:2), a potom i od Željezničara na Grbavici sa 1:0. Na poslednja četiri meča uvijek su primali makar jedan gol, a u ovom meču će sigurno biti motivisani da nanesu poraz komšijama.

Široki Brijeg

Ekipa Širokog Brijega se godinama unazad visoko kotira na tabeli i dosta puta su igrali kvalifikacije za Evropu, koje su uvijek okončane neuspijehom. Tim sa Pecare je ove sezone nešto lošije ušao u prvenstvo, pa tako nakon 9 odigranih mečeva imaju samo 2 trijumfa, 4 remija i 3 poraza. Sa 10 osvojenih bodova nalaze se na 7. mjestu na tabeli, samo bod daleko od opasne zone. Na poslednjih 5 mečeva ne znaju za trijumf, pa će sigurno željeti da prekinu ovaj loši niz. U poslednja 3 meča su postigli 5 a primili 8 golova.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe postići po gol, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.93 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.