Petak, 18/10 - Fudbal, Francuska, Liga 2
18/10Grenoble vs MecDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
16/10/2024 19:30
Francuska Liga 2 se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Grenobla i Meca. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Grenobl

Grenobl igra solidno na startu novog šampionata, a trenutno se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli uz trinaest osvojenih bodova.
Primarni cilj će naravno biti borba za plasman u elitni rang francuskog fudbala, što neće biti nimalo lako, pošto je utisak da konkurencija odavno nije bila ovako kvalitetna.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario tri trijumfa, ali i dva poraza, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu na gostovanju kod Rodeza, kada je bilo 2:1.

Mec

Fudbaleri Meca igraju jako dobro na startu šampionata, a trenutno se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Pariz, koji ima najviše moguće ciljeve u novom izdanju Lige 2.
Do sada je Mec odigrao osam mečeva i ostvario četiri trijumfa, tri remija uz samo jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom stadionu protiv Amijena, a taj duel je završen rezultatom 3:2.

Naš predlog

Grenobl za sada praktično igra bez greške na domaćem terenu i smatramo da će ova ekipa uspeti da odoli možda i favorizovanom Mecu, pa vam savetujemo da se oprobate sa duplom šansom 1x za koju je kladionica Superbet odredila koeficijent 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.