Subota, 19/10 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
19/10Borusija Menhengladbah vs HajdenhajmDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
17/10/2024 17:30
Posle prvih 6 kola zadovoljniji učinkom može biti gostujući tim. Hajdenhajm gostuje u Menhengladbahu u subotu od 15.30.
Menhengladbah

Borusija je izgubila već četiri puta u prvih 6 kola. Verovatno ni oni stalni pesimisti nisu očekivali tako loš početak, ali svakako da Ždrepci imaju malo opravdanje za loš učinak u stvarno teškom rasporedu na startu Bundelsige. Menhengladbah je na svom Borusija parku igrao protiv Leverkuzena i Štutgarta, i izgubio, a pobedio je samo Union Berlin, i to minimalnim rezultatom. Pored ta tri boda sa domaćeg terena doneli su još tri sa strane. Njih su osvojili na gostovanju u Bohumu, dok su se praznih šaka vratili iz Frankfurta i Augzburga.

Hajdenhajm

Ovo je druga sezona Hajdenhajma u Bundesligi a već u prvoj su visoko podigli lestvicu. Plasirali su se u kvalifikacije za Ligu konferencija, bili uspešni u tom jednom kolu i sada igraju ligaški deo tog takmičenja. Startovali su dobro, pobedili su, mada teško, ljubljansku Olimpiju, a u četvrtak ih čeka prvo gostovanje, na Kipru protiv Pafosa. U Bundelsigi su dobro startovali, ako se tako može reći za \'\'polovičan\'\' učinak, tri pobede i tri poraza. U gostima su pobedili dva puta, Sent Pauli i Majnc, a poraženi su u Dortmundu od Borusije. Na sve tri utakmice davali su po dva gola, samo što je to na Signal Iduna parku bilo malo da se dođe makar i do boda. Slabije igraju pred svojim navijačima i na domaćem terenu su pobedili jedino Augzburg, doduše sa 4:0.

Predlog

U prethodnoj sezoni su se ove dve ekipe prvi put sastale u prvenstvenim mečevima, a pored ta dva igrali su utakmicu i u DFB kupu. Menhengladabh je bio znatno uspešniji, pobedio je u dva meča na svom terenu a u Hajdenhajmu je bilo nerešeno. Na sva tri meča došla je igra gol-gol, za koju verujemo da je i sada narealnija. Za GG kvota je 1.58 u kladionici Primobet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.