Nedelja, 20/10 - Fudbal, Srbija, Superliga
20/10Mladost Lučani vs IMT Novi BeogradDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
17/10/2024 18:17
Lučanci su hit prvenstva a da li će tako i ostati posle odlaska Nenada Lalatovića ostaje da vidimo. Meč sa Traktoristima igra se u nedelju od 17 časova.
Mladost

Posle dosta konfuznog starta sezone u ekipi iz Lučana je došlo do promene trenera. kormilo je preuzeo Nenad Lalatović, dežurni vatrogasac u većini srpskih superligaša. Od dolaska na klupu harizmatičnog stručnjaka Mladost se razgoropadila, dobili su pet utakmica u nizu, čak tri na strani, pre nego što su izgubili od Partizana u Lučanima. Bio je to jedini poraz Lalatovića u kratkom boravku u Dragačevu, s obzirom da su Lučanci pobedili u Pančevu u poslednjem kolu pred pauzu. Taj meč značio je i rastanak sa Lalatovićem koji je prihvatio ponudu novosadske Vojvodine i preuzeo novosadski tim, još jednom. Ipak je učinak bio odličan, šest pobeda i samo jedan poraz, pa je ostavio Lučance u odličnom stanju na visokom trećem mestu.

IMT

Novobeograđani su u seriji poraza i bez obzira što imaju dosta iskusan i kvalitetan sastav, nalaze se na pretposlednjem mestu sa 8 bodova. Ispod njih je samo debitant iz Uba, a IMT je izgubio poslednjih pet utakmica. Prethodni trijumf ostvarili su u meču sa niškim Radničkim pred kraj avgusta, a hendikep im je i činjenica da kao domaćini igraju u Zaječaru, a ne pred svojim navijačima. Igrali su na neutralnom terenu i prošle sezone ali je to bio stadion Voždovca, koji je, ako ništa drugo, barem u Beogradu. Na šest dosadašnjih gostovanja IMT je pobedio samo u Ubu i igrao nerešeno protiv Kruševljana. Na ostale četiri utakmice su Traktoristi izgubili.

Predlog

Verujemo da je za fudbalere Mladosti odlazak Lalatovića bio svojevrsni šok. Trener je bio toliko obziran da ode pred pauzu, pa je bilo vremena da se Lučanci naviknu na ovu situaciju. Govori se da će novi trener Maldosti biti Nikola Trajković, ali se na potvrdu još čeka. IMT mora da ide na pobedu a verujemo da će ovo biti otvoren meč sa golovima na obe strane. Za GG kvota je 1.75 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.