Nedelja, 20/10 - Fudbal, Italija, Serija A
20/10Venezia vs Atalanta1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
19/10/2024 09:53
Serija A se nakon reprezentativne pauze nastavila ovog vikenda, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Venecije i Atalante. Početak susreta između ova dva tima je na programu od 15 časova.
Venecija

Nema nikakve sumnje da je Venecija verovatno i glavni kandidat za selidbu u niži rang, što je bilo jasno i pre početka šampionata.
Trenutno ova ekipa deli poslednje mesto na tabeli sa Moncom, i neće biti nikakvo iznenađenje ukoliko i jednu i drugu ekipu naredne sezone gledamo u Seriji B.
Inače, u prošlom kolu je ekipa iz grada na vodi poražena na gostovanju kod Verone, a taj duel je završen rezultatom 2:1, što je bio peti poraz u dosadašnjem toku sezone.

Atalanta

Atalanta igra po sistemu toplo-hladno u dosadašnjem toku Serije A i kada se sve sabere i oduzme treba reći da smo od tima iz Bergama očekivali daleko bolje partije, makar u italijanskom šampionatu.
Što se tiče Lige šampiona, stvari za sada teku po planu, a možda je upravo učešće u ovom takmičenju uzrok nešto slabijih partija u elitnom rangu italijanskog fudbala.
Nagoveštaj dobrih partija se desio u prošlom kolu kada je Atalanta deklasirala Đenovu na svom stadionu, a taj duel je završen rezultatom 5:1.

Naš predlog

Venecija je u dosadašnjem toku šampionata veoma malo pokazala i smatramo da je sve osim trijumfa Atalante veliko iznenađenje, pa vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica King pripremila koeficijent 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.