Nedelja, 20/10 - Fudbal, Španija, La Liga
20/10Atletiko Madrid vs Leganes1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/10/2024 10:02
Ovaj vikend nam donosi nekoliko veoma zanimljivih mečeva iz španskog šampionata, a jedan od njih se igra u prestonici, gde će Atletiko Madrid ugostiti Leganes. Početak duela između ova dva tima je zakazan za 16 časova i 15 minuta.
Atletiko Madrid

Iako su u Madridu imali velike ambicije od ove sezone, mora se priznati da trenutno Atletiko ima čak sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Barselonu, pa je teško očekivati da bi Jorgandžije mogle da budu konkurentne kada je u pitanju naslov prvaka Španije.
Na poslednijih pet mečeva u šampionatu ovaj tim je čak tri puta remizirao, uz dva trijumfa, a u prošlom kolu je Atletiko Madrid podelio bodove sa Sosijedadom, a taj meč je završen rezultatom 1:1. Pre toga su puleni Čola Simeonea remizirali i protiv Real Madrida, u velikom derbiju prestonice, a i tada je bilo 1:1.

Leganes

Naravno, primarni cilj Leganesa će biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli, koje je ujedno i poslednje koje donosi opstanak.
Ipak, Leganes ima isti broj bodova kao i primera radi Valjadolid koji se nalazi na poziciji koja na kraju nažalost vodi u Segundu.
Na poslednjih pet mečeva u šampionatu ova ekipa je ostvarila tri remija uz dva poraza, a u prošlom kolu je Leganes remizirao na svom stadionu protiv Valensije, kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Vrlo lako nam ovaj duel može doneti dosta pogodaka, ali se čini da je daleko realnija pobeda Madriđana, zbog čega vam preporučujemo da se fokusirate na jedinicu, koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.