Ponedeljak, 21/10 - Fudbal, Rumunija, Liga I
21/10Poli Lasi vs Unirea Slobozia1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/10/2024 10:56
U elitnoj ligi Rumunije sastaju se dva tima čija je jedina ambicija opstanak u najjačem rangu. Meč u Jašiju igra su u ponedeljak u 17.30.
Poli Jaši

Domaćin nije najbolje startovao u novoj sezoni u posle prvih pet kola imali su samo jedan trijumf, a što je najzanimljivije slavili su kao gosti protiv aktuelnog šampiona FCSB-a u Bukureštu. Pred odlazak na pauzu bili su u dobroj formi i pored činjenice da su prethodni meč izgubili. Ipak, ni to izdanje iz Kluža nije bilo loše, a pre njega su imali 7 osvojenih bodova u tri utakmice. Pred ovo kolo nalaze se na 10. mestu sa 14 osvojenih bodova, pokušaće da se izbore za plej-of, ali nam se čini da po kvalitetu ne zaslužuju mesto u gornjem domu.

Unirea Slobocija

Novajlija u eliti susreće se sa brojnim problemima već u prvoj trećini prvenstva. Unirea je na pretposlednjem mestu, gotovo izvesno je da će igrati u plej-ofu po završetku regularnog dela prvenstva i to sa vrlo neizvesnim ishodom, što se opstanka tiče. Ekipa iz Slobocije je osvojila 12 bodova iz isto toliko utakmica, možda to i nije tako loš skor, ali je prvenstvo toliko izjednačeno da su sa tim učinkom tek na 15. mestu. Može se reći da su znali da iznenade na gostovanjima, pobedili su Farum i Sepsi na strani minimalnim rezultatom, a osvojili su još jedan bod u duelu sa Hermanštadom.

Predlog

Veoma važan meč za obe ekipe a za pobedu domaćina odlučili smo se samo zbog dobre serije rezultata pred pauzu u prvenstvu. Ne verujemo da je Poli Jaši ispao iz forme tokom ovih 15 dana i očekujemo da slavi u duelu sa Unireom iz Slobocije. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.