Ponedeljak, 21/10 - Fudbal, Urugvaj, Primera Division
21/10Miramar Misiones vs Deportivo Maldonado1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
19/10/2024 11:16
U nastavku urugvajske Klaususre sastaju se Miramar i Deportivo Maldonado. Utakmica se igra u ponedeljak od 21 čas.
Miramar

Na čuvenom Sentanariju u Montevideu domaći Miramar ima priliku da ostavri pobedu protiv poslednjeplasiranog tima Klausure. Oni su do sada osvojili 10 bodova iz osam utakmica i nalaze se na 10. mestu. S obzirom da su prethodnu Aperturu završili na poslednjem mestu ovo je više nego dobar plasman za ovaj prestonički klub. U prošlom kolu Miramar je ubedljivo poražen od slavnog Nacionala, aktuelnog lidera u Klausuri sa 5:1. Pre tog poraza imali su niz od pet utakmica bez neuspeha, sa dve pobede i tri remija. Ono što brine su utakmice na domaćem terenu, na kome nisu pobedili na prethodnih pet mečeva.

Maldonado

Deportivo je trenutno na poslednjem mestu u Klaususri i trudiće se svim silama da se pomere sa dna. Neće to biti lako uzimajući u obzir u kakvoj se formi nalaze. Samo je jedan bod osvojio tim iz Maldonada u prvih osam kola i čini se da su napravili zaostatak koji neće stići do kraja ove faze takmičenja. U Aperturi su bili mnogo bolji, sa 15 bodova završili su na 11. mestu i to im je nada da mogu opstati u ligi. Važno je da ekipa iz Maldonada ostane prvoligaš i iz još jednog razloga. Naime, gotovo sve ekipe iz elite su iz Montevidea i lako je moguće da kroz par sezona i ne bude više timova iz provincije Urugvaja.

Predlog

Maldonado često gostuju u Montevideu ali u odnosu na ostale klubove imaju problem stalnih putovanja. Umor ih je stigao i odavno ne znaju za pobedu, pa čak ni za remi. U prošlom kolu su dugo odolevali na gostovanju kod Sero Larga, još jednog tima koji nije iz Montevidea, ali su primili gol u samom finišu. Verujemo da će Miramar pobediti Maldonado a za jedinicu se u kladionici Primobet dobija koeficijent 2.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.