Četvrtak, 24/10 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
24/10Botafogo vs Peñarol1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/10/2024 09:19
Malo po malo i Kopa Libertadores je došao do svoje završnice, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Botafoga i Penjarola. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Botafogo

Ovo bi vrlo lako mogla da bude i najuspešnija sezona u istoriji za Botafogo, pošto je ovaj tim trenutno stacioniran na prvom mestu na tabeli Serije A, a isto tako je brazilski predstavnik stigao i do same završnice Kopa Libertadores, gde će ovaj tim u polufinalu odmeriti snage protiv Penjarola.
Kada se radi o trenutnoj situaciji u Seriji A, Botafogo trenutno ima samo bod viška u odnosu na drugoplasirani Palmeiras, a u prošlom kolu je lider na tabeli mimo svih očekivanja remizirao na svom stadionu protiv Krićijume, kada je bilo 1:1.

Penjarol

Urugvajski velikan ove sezone igra sjajno u Kopa Libertadores i svakako da je plasman u polufinale veliki uspeh. Do njega je ova ekipa stigla nakon što je četvrtfinalu eliminisan Flamengo, koji je u prvom duelu savladan sa minimalnim rezultatom na sred Marakane, dok je revanš u Urugvaju završen bez pogodaka.
Što se tiče trenutne situacije u urugvajskom šampionatu, najtrofejniji klub u zemlji se trenutno nalazi na deobi prvog mesta na tabeli, uz isti broj bodova kao i ljuti rival Nasional.

Naš predlog

Iako je Penjarol već eliminisao jednog brazilskog predstavnika, mišljenja smo ipak da je Botafogo veliki favorit na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom, koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.