Utorak, 22/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
22/10Milan vs Klub Briž1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
21/10/2024 11:21
Posle dva poraza na startu Lige šampiona pobeda nad Belgijancima je imperativ za Milaneze. Utakmica na San Siru igra se u utorak u 18.45.
Milan

Nije dobro krenulo za Rosonere u Ligi šampiona. Ustvari krenulo je dobro, poveli su u prvom kolu protiv Liverpula već na startu meča, ali su zatim dostal lako poraženi. U drugom kolu su gostovali na Baj areni u Leverkuzenu i izgubili minimalnim rezultatom, mada je opšti utisak da su zaslužili makar bod. Sada su u situaciji da moraj da pobede jer bi u suprotnom već u trećem kolu došli u situaciju da se bore samo za baraž, odnosno za neko mesto od 9. do 16. U Seriji A su upisali važan trijumf u subotu protiv Udinezea, ali su i tu imali dosta sreće. Dali su gol na samom početku a Zebrama je u finišu poništen gol. Trenbutno su na solidnom 4. mestu sa 5 bodova zaostatka za liderom Napolijem.

Klub Briž

Šampion Belgije je dalo od neke vrhunske forme ali je u prva dva kola novog izdanja Lige šampiona ipak osvojio tri boda. Startovali su ubedljivim porazom od Dortmunda na svom terenu ali su u drugom kolu uspeli da slave minimalan trijumf u Gracu protiv Šturma, koji može biti višestruko značajan. U Župiler ligi su u subotu pobedili Vesterlo na strani i zadržali kakav-takav priključak za liderom Genkom. Imaju sedam bodova manje od vodeće ekipe ali se tako nešto dešavalo i ranije, na primer prošle sezone, pa je Klub Briž posle plej-ofa ipak završio kao prvi. Liga je ujednačena i biće mnogo kikseva vodećih timova.

Predlog

Za Milan je utakmica biti ili ne biti. U prva dva kola imali su stvarno teške rivale i nije veliko iznenađenje što još uvek nemaju osvojen bod. U duelu sa Belgijancima su favoriti i neće biti opravdanja za izostanak trijumf. To moranje Milana možda je šansa za Klub Briž, ali se mi ipak odlučujemo za jedinicu za koju se u kladionici Primobet dobija koeficijent 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.