Utorak, 22/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
22/10Đirona vs Slovan BratislavaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
21/10/2024 17:41
Đirona će u okviru 3. kola grupne faze Lige šampiona dočekati ekiku Slovana iz Bratislave. Utakmica je na programu u utorak od 21 čas.
Đirona

Tim Đirone je prethodne sezone igrao fenomenalno u dugo vremena su bili konkurentni Realu u borbi za titulu. Na kraju ipak očekivano nisu uspijeli ali su ostvarili cilj da se plasiraju u Ligu šampiona. Ove godine imaju nešto slabiji sastav ali su odlučni da sličan podvig naprave i ove godine. U dosadašnja 2 kola nisu uspijeli da ostvare pozitivne rezultate, pošto su prvo poraženi od PSŽ-a na Parku Prinčeva, a potom i od Fejnorda na domaćem terenu (2:3). Za vikend su na domaćem terenu poraženi od Sosijedada sa 0:1.

Slovan

Tim iz Bratislave je već dugi niz godina suvereni vladar u Slovačkoj, a ovog ljeta su po prvi put u istoriji uspijeli da se plasiraju u Ligu šampiona. Dobro igraju u nacionalnom šampionatu i sigurno je da su ponovo najveći favoriti za tron. U Ligi šampiona nisu dobro počeli, pošto su već u prvom kolu ubjedljivo poraženi na gostovnaju protiv Seltika (5:1), da bi potom u drugom kolu očekivano upisali poraz od Mančester Sitija sa 0:4. Ovo je dobra prilika da dođu do prvih bodova, iako su veliki auutsajderi na ovom meču.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će na meču biti viđena makar 3 gola, pa vam predlažemo igru 3+ po kvoti 1.50 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.