Utorak, 22/10 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
22/10Kardif Siti vs PortsmouthDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
21/10/2024 17:46
Kardif će u okviru 11. kola Čempionšipa dočekati ekipu Porcmuta. Utakmica je na programu u utorak od 20 časova i 45 minuta.
Kardif

Ekipa iz istoimenog grada je veoma loše ušla u novu sezonu i čini se da će ove sezone voditi borbu za opstanak. Nakon 10 odigranih mečeva su ostvarili su 2 trijumfa, 2 remija i 6 poraza, te se sa 8 osvojenih bodova nalaze na 22. mjestu na tabeli. Imaju svega bod više od poslednjeg Kvins Parka što zaista nije prijatno. U poslednja 3 kola su podigli formu, pa tako imaju 2 trijumfa i 1 remi iz tih mečeva. U poslednjem kolu su trijumfovali protiv Plimuta sa ubjedljivih 5:0.

Porcmut

Ekipa Porcmuta je prethodne sezone uspijela da se plasira nazad u Čempionšip, ali po svemu sudeći imaće mnogo težak zadatak da se tamo i zadrži. Nakon 10 odigranih kola i oni su osvojili svega 8 boda, a na bilansu su od jednog trijumfa, 5 remjia i 4 poraza. Sa dvadeset i jednim primljenim golom imaju najgoru odbranu u čitavoj ligi, a na njihovim mečevima pada zaista dosta pogodaka. I oni su u poslednje vrijeme podigli formu, a u poslednjem kolu trijumfovali su protiv poslednjeplasiranog Kvins Parka sa 1:2.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe postići gol na meču, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.81 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.