Četvrtak, 24/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
24/10Ferencváros vs NicaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
23/10/2024 01:16
U četvrtak je spektakularna ponuda za klađenje, pošto nas očekuju mečevi Liga Evrope i Lige konferencija. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Ferencvaroša i Nice koji je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Ferencvaroš

Ferencvaroš je jedva uspeo da dođe do plasmana u drugo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje, i to pošto je u plej-ofu nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca eliminisan Borac iz Banja Luke.
U prvom kolu Liga Evrope koja se igra po novom formatu, predstavnik Mađarske je poražen na gostovanju kod Anderlehta, kada je bilo 2:1.
I u drugom kolu je Ferencvaroš poražen, ovog puta na svom stadionu od Totenhema, što je bilo i očekivano, a taj meč u Mađarskoj je završen rezultatom 1:2.

Nica

Nica nije na najbolji mogući način započela svoje učešće u Ligi Evrope, i to pošto je do sada ovaj tim osvojio samo jedan bod, iako je primarni cilj naravno plasman u narednu fazu, što već sada slobodno možemo reći neće biti nimalo lak zadatak.
U prvom kolu je tim sa Azurne obale na svom stadionu samo remizirao protiv Real Sosijedada, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Ni u drugom kolu se francuski predstavnik nije proslavio pošto je doživeo težak poraz u gostima kod Lacija, kada je bilo 4:1.

Naš predlog

Oba tima će dati sve od sebe da zabeleže prvi trijumf u ovogodišnjem izdanju Liga Evrope, a sve to nam po našem mišljenju može doneti golove na obe strane, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa igrom GG koju kladionica Superbet plaća sa kvotom 1.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.