Četvrtak, 24/10 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
24/10Jurgorden vs Vitorija GimaraisUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
23/10/2024 01:24
Liga konferencije nam i ovog puta donosi dosta veoma zanimljivih mečeva, a jedan od njih je svakako i duel između Jurgordena i Gimaraiša. Početak duela između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Jurgorden

Pre svega, utisak je da je i sam plasman Jurgordena u grupnu fazu trećeg po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja veliki uspeh.
Do sada je ovaj tim odigrao jedan duel u Ligi konferencije, i utisak je da je švedski predstavnik ostavio veoma dobar utisak.
Naime, Jurgorden je na gostovanju kod LASK-a odigrao jedan sjajan meč na kom smo videli čak četiri pogodaka, a na kraju je bilo 2:2.
Inače, treba pomenuti da je domaćin vodio i sa 2:0, ali je švedski predstavnik na kraju pokazao karakter i došao do veoma važnog boda.

Gimaraiš

Sjajno je Vitorija prošle sezone igrala u elitnom rangu portugalskog fudbala, što je ovoj ekipi i donelo plasman u treće po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje.
Naravn, nema nikakve dileme da će primarni cilj biti plasman među najboljih osam ekipa, ali deluje da bi predstavnika Portugala zadovoljio i plasman u doigravanje.
U prvom kolu je Gimaraiš odigrao dosta dobar meč na svom stadionu protiv Celja, a taj duel je završen pobedom domaće ekipe od 3:1.

Naš predlog

Jurgorden želi da pokaže da nije zalutao u Ligu konferencije, dok Gimaraiš sigurno želi da upiše i drugi trijumf.
Očekuje nas po našem mišljenju jedan otvoren meč na kom bi moglo da bude dosta pogodaka, pa vam savetujemo da se oprobate sa igrom 3+ koju kladionica King plaća sa kvotom 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.