Četvrtak, 24/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
24/10Totenhem vs AZDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
23/10/2024 19:34
Totenhem će u okviru 3. kola Lige Evrope dočekati ekipu AZ Alkamara. Utakmica je na programu od 21 čas.
Totenhem

Pijevci i ove sezone forsiraju ofanzivan fudbal, jedini koji Postekoglu praktikuje. U Premijer ligi su nakon 8 odigranih kola ostvarili 4 trijumfa, 1 remi i 3 poraza, te se trenutno nalaze na 7. mjestu sa 13 osvojenih bodova. Do sada su postigli čak 18 golova a primili upola manje. Za vikend su na domaćem terenu savladali Vest Hem rezultatom 4:1, a do sada su u Ligi Evrope slavili protiv Karabaga (3:0) i protiv Ferencvaroša u poslednjem kolu sa 1:2.

AZ Alkmar

Ekipa AZ-a koja je dobro poznata ovdašnjoj javnosti i u kojoj igra Kristijan Belić, u dosadašnjem toku Lige Evrope osvojila je 3 boda. U prvom kolu trijumfovali su protiv Elfborga sa 3:2, da bi potom u drugom kolu upisali poraz protiv Atletik Bilba u Baskiji sa 2:0. Nalaze se u veoma lošoj formi, pošto su na poslednja 4 meča upisali sva 4 poraza. Za vikend su na domaćem terenu poraženi od PSV-a sa 1:2. Trenutno se nalaze na 5. mjestu na tabeli u Erediviziji sa 18 postignutih golova, isto kao i Totenhem.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će shodno igri koju praktikuju obje ekipe postići po gol, a kvota na igru GG u King kladionici iznosi 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.