Četvrtak, 24/10 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
24/10APOEL vs Borac Banja LukaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
6 / 10 Ulog
23/10/2024 19:40
Apoel će u okviru 2. kola Lige konferencija dočekati ekipu Borca iz Banja Luke. Utakmica je na programu od 18 časova i 45 minuta.
APOEL

Tim iz Nikozije je dosta slabiji u poređenju od prije par godina, kada su vrlo često  znali da igraju i Ligu šampiona. Sada imaju nešto skormniji tim i takmičenje se u najslabijem UEFA takmičenju. U prvom kolu Lige konferencija su remizirali u Irskoj protiv ekipe Šamroka rezultatom 1:1. U nacionalnom šampionatu su na tek 4. mjestu sa 13 osvojenih bodova iz 7 odigranih mečeva. Međutim sa 16 postignutih golova imaju jedan od najboljih napada u ligi.

Borac

Ekipa Borca je u 1. kolu uspijela da upiše istorijski rezultat i osvoji svoj prvi bod u Evropi, pa će sada osokoljeni dobrim rezultatima u poslednje vrijeme sigurno tražiti iznenađenje iz protiv APOEL-a na Kipru. Borac je od meča protiv Panatinaikosa nanizao 3 trijumfa u domaćem šampionatu i ozbiljno se približio Zrinjskom koji je trenutni lider na tabeli. Redom su slavili protv Veleža, Igmana i Željezničara za vikend. Mišljenja smo da posjeduju kvalitet da postignu makar jedan gol.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe postići po gol, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 2.14 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.