Subota, 26/10 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
26/10Brajton vs Vulverhempton1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
24/10/2024 09:59
Subota nam donosi pregršt veoma zanimljivih mečeva širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Brajtona i Vulvsa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Brajton

Ulaganja u letnjem prelaznom roku govore da Brajton ima ogromne ambicije ove sezone, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na sjajnom petom mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu Evrope.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu engleskog fudbala, ova simpatična ekipa je ostvarila dva trijumfa, isto toliko remija, ali i jedan poraz i to kod Čelsija na strani.
U prošlom kolu je Brajton slavio na gostovanju kod Njukasla, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Vulvs

Vulverhempton se do sada blago rečeno nije pokazao u ovogodišnjem izdanju engleske Premijer lige, i nema nikakve sumnje da su Vukovi uz Sautempton ubedljivo najmanje pokazali u dosadašnjem toku šampionata.
Trenutno je ova ekipa stacionirana na poslednjem mestu na tabeli i to sa samo jednim osvojenim bodom, što je zaista premalo.
Na poslednjih pet mečeva "fenjeraš" je isto toliko puta poražen, a poslednji poraz u nizu desio se u prošlom kolu na domaćem terenu od Sitija, kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Vulvsi imaju baš dosta problema ove sezone i kako sada stvari stoje Vukovi su glavni kandidat za selidbu u Čempionšip, a mišljenja smo da će Brajton sve to znati da iskoristi, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Primobet odredila koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.