Subota, 26/10 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
26/10Aston Vila vs BornmutUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
24/10/2024 16:54
Vila blista u Ligi šampiona ali ne posustaje ni u Premijer ligi. Sve je idilično u Birmingemu i videćemo da li će tako biti i posle duela sa Bornmutom u subotu od 16 časova.
Aston Vila

Posle tri kola u elitnom evropskom takmičenju fudbaleri Aston Vile imaju maksimalan učinak od 9 osvojenih bodova. Posle pobeda nad Jang Bojsima na strani i Bajernom na Vila parku, u utorak su pobedili i Bolonju u Birmingemu. Bilo je 2:0 i tako se mreža golmana Martineza nije zatresla ni posle 270 minuta igre u Ligi šampiona. U Premijer ligi Vila prima golove, ali ih i daje. U prošlom kolu su imali teško gostovanje na Krejven Kotidžu protiv odličnog Fulama, ali su uspeli da pobede, uz malu dozu sreće, i ponovo Martineza koji je odbranio penal kod rezultata 1:1. Sada imaju 17 bodova iz 8 kola, dele treće mesto sa Arsenalom i zaostaju četiri boda za vodećim Liverpulom.

Bornmut

Svakako da je dosadašnji učinak Bornmuta sasvim zadovoljavajući, posebno nakon pobede nad Arsenalom u prošlom kolu. Uspeli su Tobdžijama da nanesu prvi poraz u ovoj sezoni da se na tabeli pomere na deobu 10. mesta. Ekipa Andonija Areole igra dobro, bolje nego što se očekivalo posle odlaska Dominika Solankea, a za sada se Semenjo jedini istakao kao strelac sa tri postignuta gola. U gostima su Trešnjice odigrale četiri meča u Premijr ligi, remizirali su u Notingemu, pobedili u Liverpulu protiv Evertona, a onda izgubili od Liverpula i Lestera. Na Vila parku mogu biti rasterećeni posle dosta neočekivanog trijumfa nad Arsenalom, pa to može biti njihov adut u duelu sa umornom Aston Vilom.

Predlog

U prošloj sezoni Vila je pobedila u Birmingemu sa 3:1 protiv Bornmuta, dok je na Vitalitiju bilo 2:2. Pala su, dakle, oba puta po četiri gola, pa nema razloga da ih sada ne vidimo barem tri. Radi se o timovima kojima je napad bolji deo, pa slobodno odigrajte 3+ sa koeficijentom 1.62 u kladionici SuperBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.