Subota, 26/10 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
26/10Augzburg vs Borusija DortmunDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
24/10/2024 17:36
Milioneri igraju loše na strani ove sezone i u Bundesligi još uvek nemaju gostujuću pobedu. Meč u Augzburgu igra se u subotu od 15.30.
Augzburg

Domaćin se nalazi tik iznad zone ispadanja posle 7 odigranih kola u Bundesligi. Sakupili su 7 bodova i sigurno da niko ne može biti zadovoljan ovakvim učinkom. Bolje igraju na svom terenu, od ovih sedam bodova 6 su osvojili u dve pobede protiv Sent Paulija i Menhengladbaha. Jedini poraz na svom terenu Bavarci su doživeli u meču sa Majncom, i to je jedini pravi kiks ovog tima u dosadašnjem toku prvenstva. Ipak, sada će imati najtežeg rivala, protiv Dortmunda su slavili samo jednom u pet prethodih godina i svakako da nisu favoriti. Možda im na ruku ide to što su Milioneri umorni posle utakmice u Madridu protiv Reala, ali i njima je ovo meč jako bitan.

Dortmund

Sve je bilo idealno posle prvih 45 minuta duela u Madridu. Prvak Evrope bio je dva gola u minusu u odnosu na tim Borusije i izgledalo je da se Milioneri mogu revanširati za poraz u finalu Lige šampiona prethodnog proleća. U nastavku je usledio potop i Madriđani su pet puta pogađali mrežu golmana Kobela, a mogli su još neki put. Bio je to prvi poraz Borusije u ovom izdanju Lige šampiona posle dve startne pobede nad Klub Brižom na strani i Seltikom na domaćem terenu. Zato ovaj poraz nije tragičan, mada nije ni prijatan. U Bundesligi Milioneri imaju veće probleme. Posle sedam kola imaju 13 bodova i već su dva puta izgubili. Poraženi su od Uniona u Berlinu, a od Štutgarta su deklasirani sa 5:1. U konkurenciji za vrh tabele drži ih učinak od četiri pobede u četiri meča na svom Signal Iduna parku.

Predlog

Nikad Dortmund nije bio ekipa koja osvaja samo bodove na svom terenu, ali to nekako tako izgleda u ovoj sezoni. Krajnje je vreme da nekog pobede na strani, ali je Augzburg jedan od timova koji igra bolje na svom terenu. Najsigurnije je igrati na golova a verujemo da će biti barem po jedan na obe strane. Za GG kvota je 1.48 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.