Subota, 26/10 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
26/10Sankt Pauli vs VolfzburgDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
25/10/2024 20:41
Sent Pauli će u okviru 8. kola Bundeslige ugosititi Volfsburg. Utakmica je na programu od 15 časova i 30 minuta.
Sent Pauli

Sasvim solidno se pokazao Sent Pauli u uvodnih 7 kolo, a samo 4 osvojena boda možda i nisu najbolji pokazatelj toga. Do sada su ostvarili po 1 trijumf i remi, te 5 poraza, što je dovoljno za poziciju broj 16 na tabeli. Nakon nevjerovatnog trijumfa protiv Frajburga (0:3) od prije mjesec dana, neshvatljivo su poraženi protiv Majnca istim rezultatom, da bi potom u poslednjem kolu poklekli u Dortmundu protiv Borusije (2:1).

Volfsburg

Volfsburg je ostvario trijumf više u odnosu na svog rivala i sa 7 osvojenih bodova nalaze se na poziciji broj 13. Ne nalazi se gostujući sastav u nekoj idealnoj formi, a na poslednja 3 meča upisali su po 1 trijumf, remi i poraz. U poslednjem kolu su na domaćem terenu poraženi od Verdera sa 2:4, čime su nastavili niz igranja veoma efikasnih mečeva. U dosadašnjem dijelu sezone postigli su 15, a primili čak 16 golova.

Naš prijedlog

Iako bi možda i golovi bili logičan izbor na ovoj utakmici, mi smo se odlučili za igru X2 na iskusnije goste, a kvota na ovu igru iznosi X2 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.