Nedelja, 27/10 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
27/10Hajdenhajm vs HofenhajmDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
26/10/2024 10:55
Tek treći zvanični meč između ova dva tima igra se na kraju 8. kola Bundeslige. Utakmica u Hajdenhajmu počinje u terminu od 19.30 u nedelju.
Hajdenhajm

Sve je po planu na početku druge bundesligaške sezone za tim iz Baden-Virtenberga. Bila je odlična i prethodna, debitantska, na kraju krajeva Hajdenhajm je izborio Evropu, a u ovoj igraju odlično na tri fronta. Nekako su preskočili prvo kolo domaćeg kupa i za par dana čeka ih duel sa Hertom u Berlinu, ali zato na početku Lige konferencija imaju dva pobede u dva prva kola. Posle pobede nad ljubljanskom Olimpijom u prvom kolu, u četvrtak su slavili minimalnim rezultatom na gostovanju u poznatom kiparskom letovalištu Pafosu. U Bundesligi su vezali dva poraza u dva prethodna kola, posle Lajpciga izgubili su i u Menhengladbahu, samo što su na Borusija parku uspeli da daju dva gola.

Hofenhajm

U prošlom kolu Hof je najzad uspeo da pobedi. Čekali su na trijumf još od prvog kola kada su u svom Sinshajmu pobedili Kil, punih pet kola nikog nisu pobedili a onda je stigao Bohum i Hofenhajm je opet slavio pred svojim navijačima. Daleko od toga da neko može biti zadovoljan dosadašnjim učinkom. Sve pokazuje i tabela, Hofenhajm je na 14. poziciji sa 7 osvojenih bodova i jedino što je dobro je to što nisu u zoni ispadanja. Kao nemački predstavnici u Ligi Evrope mogu se pohvaliti dobrim startom u tom takmičenju. U prvom kolu su uzeli bod u Danskoj protiv Mitjilanda i zatim pobedili Dinamo iz Kijeva na svom terenu, ali su u četvrtak poraženi u Portugaliji od Porta sa 2:0.

Predlog

U prethodnoj bundesligaškoj sezoni ove dve ekipe su se po prvi put našle u istom rangu. Obe utakmice bile su veoma zanimljive, Hof je slavio u Hajdenhajmu sa 3:2 dok je meč u Sinshajmu okončan bez pobednika 1:1. Igra gol-gol morala bi i sada da dođe, a za GG koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.