Ponedeljak, 28/10 - Fudbal, Rumunija, Liga I
28/10Botoşani vs Univ. Cluj1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
26/10/2024 11:07
Lider rumunske elitne lige ide na gostovanje koje bi morao da dobije ako želi da ostane na vrhu. Meč U Botošaniju igra se u ponedeljak u 17 časova.
Botošani

Domaći tim je uspeo u prošlom kolu da ostane neporažen u Krajovi protiv Univerzitatee. Meč je okončan bez golova i to je već četvrti uzastopni prvenstveni meč na kome Botošani nije izgubio. Imaju tri remija i jednu pobedu u ovom intervalu. Nije se to previše odrazilo na njihov položaj na tabeli i samo su uspeli da ostave iza sebe ekipu novajlije Uniree iz Slobocije. Samo 12 bodova je do sada osvojio tim Botošanija i jedina uteha leži u tome što imaju jedan meč manje odigran, i kada bi, eventualno, u njemu slavili, skočili bi do 11. mesta. nas vom terenu su igrali samo 5 puta do sada, imaju dve pobede, dva poraza i jedan remi.

Univerzitatea Kluž

Gosti su sve iznenadili fantastičnim partijama na startu sezone. Mislilo se da će to trajati vrlo kraztko, ali evo i posle 13 odigranih kola Univerzitatea se nalazi na vrhu tabele a tako će ostati i posle ovog kola. U prethodnoj deceniji u rumunskom fudbalu je dominirao jedan drugi klub iz ovog grada. Kluž je vezao nekoliko titula ali je u poslednje tri sezone i on ostajao kratkih rukava. Možda se titula sledećeg proleća vrati u ovaj grad, ali u vitrine Univerzitatee. Posle tri vezana meča bez pobede Univerzitatea je u prošlom kolu prekinula taj niz trijumfom nad Ocelulom na svom terenu sa 2:0 i ponovo se osamila na vrhu tabele.

Predlog

Pet bodova pred ovo kolo imala je ekipa iz Kluža od drugoplasiranog imenjaka iz Krajove. Da ta razlika bude tolika pomogao je i tim Botošanija koji je otkinuo dva boda Univerzitatei u Krajovi u prošlom kolu. Neće biti lako gostima u Botošaniju iako ova dva tima deli gotovo cela liga. Ipak, dvojka je najrealnija i za nju se u kladionici SuperBet dobija koeficijent 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.