Ponedeljak, 28/10 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
28/10Široki Brijeg vs Borac Banja LukaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
6 / 10 Ulog
27/10/2024 22:10
Široki Brijeg će u okviru 11. kola Premijer lige BiH dočekati ekipu Borca iz Banja Luke. Utakmica je na programu od 18 časova.
Široki Brijeg

Stadion Pecara će sigurno danas biti dupke pun, pokušavajući tako da pogure svoje ljubimce ka pozitivnom rezultati protiv aktuelnog prvaka. Široki je nakon 10 odigranih kola ostvario 3 trijumfa, 4 remija i i 3 poraza, te se trenutno nalaze na 6. mjestu na tabeli sa 13 osvojenih bodova. Seriju loših rezultata prekinuli su u poslednjem kolu pošto su slavili protiv Posušja sa 1:2. Na poslednja 3 meča na domaćem terenu upisali su remije, a još uvijek ne znaju za trijumf na svom terenu.

Borac

Ekipa Mladena Žižovića igra sjajan fudbal ove sezone i kvalitet koji posjeduju svakako ih svrstava u krug najvećih favorita za prvaka. U četvrtak su u okviru Lige konferencija trijumfovali protiv APOEL-a na Kipru, što je bio njihov prvi istorijski trijumf u nekom UEFA takmičenju. Trenutno se nalaze na 3. mjestu na tabeli sa 22 osvojena boda, što je za 6 manje od prvoplasiranog Zrinjskog koji ima utakmicu više. U poslednjih 5 mečeva ostvarili su svih 5 trijumfa i kao veliki favorit dolaze u goste Širokom.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe na meču postići po gol, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.90 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.