Utorak, 29/10 - Fudbal, Italija, Serija B
29/10Juve Stabia vs Sasuolo1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
27/10/2024 22:22
Juve Stabija će u okviru 11. kola Serije B dočekati ekipu Sasuola. Utakmica je na programu u utorak od 20 časova i 30 minuta.
Juve Stabija

Klub koji se dugo godina takmičio po nižim ligama u Italiji, uspio je da se plasira u Seriju B i trenutno im ide vrlo dobro. Nakon 10 odigranih kola ostvarili su 4 trijumfa i po 3 remija i poraza, pa su trenutno na 6. mjestu sa 15 osvojenih bodova. U poslednjem kolu remizirali su protiv Koćence sa 1:1, a za njih je sigurno najbitnije da ove godine sačuvaju status u drugom rangu. Poslednji trijumf ostvarili su protiv Sampdorije još početkom mjeseca.

Sasuolo

Ispao je Sasuolo iz Serije A nakon mnogo godina i sigurno da imaju cilj da se ekspresno vrate u elitu. Nakon 10 odigranih kola ostvarili su 6 trijumfa, 3 remija i samo 1 poraz, te se trenutno sa dvadeset i jednim bodom nalaze na 2. mjestu na tabeli. Igraju u sjajnoj formi i na poslednjih 5 mečeva imaju 4 trijumfa i 1 remi. U nizu su od 3 uzastopne pobjede, a poslednja je bila protiv Modene rezultatom 2:0. Takođe imaju najbolji napad u ligi sa 21. postignutim golom.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će gosti tirjumfovati i shodno tome predlažemo dvojku po kvoti 2.05 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.