Utorak, 29/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
29/10Brusque vs Šapekoense1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
28/10/2024 19:27
Brazilska Serija B polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bruskea i Čapekoensea. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 23h.
Bruske

Kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo fudbalere Bruskea naredne sezone gledati u trećem po kvalitetu rangu brazilskog fudbala.
Naime, ova simpatična ekipa se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, ruku na srce, uz samo tri boda manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na teškom gostovanju kod Ponte Prete, a taj duel je domaćin rešio u svoju korist rezultatom 2:0 i doveo Bruske u veoma nezavidnu situaciju.

Čapekoense

Poput njegovog protivnika na ovom meču, izvesno je da i Čapekoenseu predstoji velika borba za opstanak u Seriji B.
Trenutno je nekadašnji prvoligaš i osvajač Kopa Sudamerikane stacioniran na petnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, pa svakako da je situacija trenutno alarmantna.
U prošlom kolu je Čapekoense doživeo težak poraz na svom stadionu od neugodnog Gojasa, a taj deul je završen sa više nego ubedljivih 0:4.

Naš predlog

Da je Bruske malo bolje igrao na strani, opstanak se ne bi dovodio u pitanje, pošto ova ekipa igra odlično na svom terenu, i najviše zbog toga ovom timu i dajemo prednost na ovom duelu i savetujemo vam da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.