Tiket dana (četvrtak, 05.01.2023)

Tiket dana

Nešto slabija ponuda, barem u odnosu na prethodne dane, očekuje nas u četvrtak. Ipak, za tiket je sasvim dovoljno događaja. Predložene kvote bile su važeće u trenutku pisanja teksta.

Trabzon – Giresunspor – 1,2+ @ 1.80 u MaxBet

Aktuelni šampion Turske daleko je od vrha tabele i ne izgleda nam realno da mogu odbraniti naslov. Ipak, dok se igra šanse postoje, pa ni ova prednost od devet bodova, koliko imaju Fener i Galata. Da mogu da se nose sa istanbulskim velikanima pokazali su u prvoj utakmici nakon pauze kada su na svom terenu pobedili Fenerbahče sa 2:0. Međutim, u prošlom kolu su dođiveli ubedljiv poraz od Karagumruka i jasno pokazali da su daleko od prošlogodišnjih izdanja. Trabzon je ostao u Evropi, preselili su se u Ligu konferencija i igraće baraž za osminu finala protiv švajcarskog Bazela. Prvi meč je na programu 16. februara u Trabzonu. Sada na obalu Crnog mora dolazi ekipa Giresunspora kojoj je ovo druga sezona u eliti. Oni su trenutno bliži donjem delu naego sredini tabele, a od zone ispadanja deli ih samo jedan bod, bar je tako bilo pred ovo kolo. U prošloj sezoni Trabzon nije uspeo da pobedi Giresuspor na svom terenu ali bi sada to morao da uradi. Očekujemo i bar dve lopte u mreži gostiju. Za 1,2+ kvota je 1.80 u kladionici MaxBet.

Santa Klara – Braga – 2 @ 1.70 u MaxBet

U prvoj utakmici 15. kola portugalske Primeire Braga gostuje na Azorskim Ostrvima. Prvensztvo je nastavljeno pre sedam dana a Braga je odigrala fantastičan meč i pobedila Benfiku, lidera prvensztva, na svom ”Kamenolomu” sa 3:0. Za to vreme je Santa Klara izgubila od Žil Visentea minimalnim rezultatom. Tim porazom Santa Klara je prekinula niz od četiri utakmice bez poraza u prvenstvu ali je nastavila niz neuspeha, pošto su pre toga četiri puta igrali u Kupu sa samo jednim remijem i tri poraza. Braga nije uspela prošle sezone da pobedi Santa Klaru u Primeiri, bilo je 1:1 na Sao Migelu i 0:0 na ”Kamenolomu”. Sada je Braga veoma ozbiljan tim, imaju samo bod manje od drugoplasiranog Porta, aktuelnog šampiona, dok su zaostatak za Benfikom spustili na pet bodova. Naš predlog je dvojka sa koeficijentom 1.70 u kladionici MaxBet.

Karmiotisa – Aris Limasol – x2,0-2 @ 2.10 u MaxBet

Domaći tim je u katastrofalnoj seriji rezultata kojoj se kraj ne vidi. Karmiotisa je izgubila poslednja tri meča, a na prethodnih sedam kola pobedila je samo jednom. Tabela sve to plasično pokazuje pa je tim iz Larnake sada na 10. mestu bez izgleda da ga gledamo u plej-ofu posle regularnog dela prvenstva. Međutim, Karmiotisa ima dovoljan kvalitet da ne bi smela da strahuje za opstanak u eliti, ali svakako mora da prekine niz poraza. Sada im u goste dolazi Aris iz Limasola, tim koji je mnogo bolje plasiran ali koji takođe nema neke velike šanse da se uključi u borbu za titulu. Možda bi i imao da u prethodna tri kola nisu remizirali i tako ostali bez šest bodova. Međutim rivali jesu bili jaki, prvo AEL pa Olimpijakos i na kraju najbolji kiparski tim APOEL, sa kojim su odigrali 1:1. U prvom delu sezone u Limasolu je Karmiotisa iznenadila Aris i slavila sa 2:1, ali je tada ekipa iz Nikozije bila u boljoj formi nego što je to sada. Možda gosti neće pobediti ali neće ni izgubiti. Naš predlog je dupla šansa na Aris uz mali broj golova. Za kombinaciju x2,0-2 kvota u kladionici MaxBet iznosi 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 6.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.