Tiket dana: Poeni igrača

Još pet mečeva 4. kola Evrolige su na programu večeras. Ponovo smo odabrali četiri košarkaša, mada u ovolikom broju utakmica to nikako nije lako. Predložene kvote i granice važile su u vreme pisanja predloga.

Marko Belineli (Virtus) – Poeni + (granica 10,5) @ 1.90 u Mozzartbet

Virtus je loše otvorio sezonu, porazom od Žalgirisa u Bolonji, ali je onda vezao dva trijumfa, na gostovanju kod Monaka i kući protiv Albe. Taj meč bio je rutniski za Bolonjeze, sve je bilo rešeno već posle prvih 10 minuta, pa je trener Luka Banki mogao da odmori nosioce pred dolazak mnogo opasnije Crvene zvezde. Marko Belineli je jedan od igrača koji je igrao dosta, a za 24 minuta ubacio je 12 poena. Nije uzimao mnogo šuteva, četiri za tri i pet puta je pokušao za dva poena. Radi se o košarkašu od koga dosta toga zavisi u spoljnoj liniji i od njegovog učinka umnogome zavisi i rezultat Virtusa. Kada Belineli dođe do svog proseka Virtus obično i pobedi. Granica za Marka Belinelija je na 10,5 koševa i verujemo da će on prebaciti tu brojku. Za (+) poene kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Rokas Gedraitis (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.90 u Mozzartbet

Posle tri utakmice u Evroligi Litvanac je košarkaš sa najboljim učinkom u Crvenoj zvezdi. Gedraitis je ubacivao prosečno 13,7 poena u duelima sa Asvelom, koji je Zvzeda dobila, te sa Žalgirisom i Monakom, koji su crveno-beli izgubili. Posebno je zanimljiv procenat njegove uspešnosti za tri poena, od 16 pokušaja Gedraitis je ubacio polovinu, osam trojki. Slabije je odigrao u Kaunasu ali je sjajan bio u oba duela sa francuskim klubovima. Čini nam se da ga je trener Ivanović previše držao na klupi u meču sa Monakom, posebno posle onakvog starta kada je ubacio 4 trojke iz isto toliko pokušaja, jer je kasnije ohladio i u drugom poluvemenu je bio mnogo slabiji. Solidna je granica na poene Gedraitisa ali verujemo da može preko nje. Za više od 12,5 poena Rokasa Gedraitisa koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.90.

Džabari Parker (Barselona) – Poeni + (granica 7,5) @ 1.90 u Mozzartbet

Džabari Parker je stigao u Barsu i na Stari kontinent sa oreolom drugog pika sa NBA drafta. Sigurno da bi ovaj sjajni košarkaš imao mnogo bolju karijeru da ga povrede nisu sasekle, ali tada ga izvesno ne bismo gledali u Evroligi. Treba mu vremena da se prilagodi na igru u Evropi, što se videlo na utakmicama i ACB lige i Evrolige. Samo je na jednom meču bio dvocifren i to protiv Huventuda. Trener Grimau mu polako povećava minutažu i protiv Partizana je Parker igrao skoro 19 minuta, najviše do sada u Evroligi. Meč je završio sa 9 poena ali sa čak 11 skokova, što je i presudilo u ovom meču. U Blaugranu dolazi Bajern, Barsa je favorit i ako razlika bude solidna, ne sumnjamo da će Parker igrati još više, a da će malu poštedu dobiti Veseli i Ernagomez. Granica za poene na bivšeg NBA stara je 7,5 i on ne bi smeo da ima mnogo problema da je prebaci. Za (+) poene na Džabari Parkera kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Silvain Fransisko (Bajern) – Poeni + (granica 11,5) @ 1.90 u Mozzartbet

Francuski bek igra po prvi put u Evroligi ali sudeći po izdanjima na početku sezone brzo se privikao. Imao je Fransisko odličan učinak u grčkom Peristeriju, ali je ovo jedan viši nivo košarke. U prva tri meča prosečno je beležio 12,3 poena, ali imao i skoro tri asistencije po meču. Zna Pablo Laso kako da najbolje upotrebi ovog polivalentnog košarkaša i zato mu je on na parketu više od 20 minuta po utakmici. Najbolji meč je odigrao protiv Albe na svom debiju, tada je postigao 17 koševa, ali je odličan bio i pre dva dana kada su Bavarci slavili u Vitoriji. Tada je postigao 12 poena, uz 4 asistencije i 3 skoka, pa je uz Karstena Edvardsa najzaslužniji za drugu pobedu Bajerna. Protiv Barse šanse Bajerna su mnogo manje, ali su oni cilj na ovoj mini turneji po Španiji već ostvarili. U rasterećenoj utakmici Fransisko bi mogao ponovo preko 11,5 poena, kolika je granica. Za (+) koševe na Fransiska kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 13.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.